Vi opnormmerer igen! Rådgiver søges til Børn og Familie i Vordingborg Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børn og Familie har brug for en ny kollega. Vi arbejder fortsat med at få Barnets Lov godt ind under huden, og vi arbejder benhårdt på at styrke vores faglighed endnu mere. Vi har derfor brug for en rådgiver, som har mod på at prøve nye metoder og ikke er bange for at gå nye veje.

Du skal sammen med en række super dygtige kollegaer og faglige ledere arbejde med at skabe de bedste muligheder for udsatte børn og unge i alderen 0-14 år. Dine arbejdsopgaver består bl.a. i at lave afdækninger og børnefaglige undersøgelser samt følge op på forebyggende indsatser og anbringelser. Dette sker i tæt samarbejde med børnene og deres forældre, kommunens skoler og daginstitutioner, anbringelsessteder og plejefamilier, PPR, rusmiddelcentret m.fl.

Hvad kan du forvente af os?
Myndighed og udfører i tæt følgeskab
Vordingborg Kommune har samlet myndigheds- og udfører-opgaven i samme organisation og under samme ledelse. Afstanden fra beslutning til handling er derfor kort. For dig betyder det, at du kommer til at arbejde tæt sammen med familiebehandlere, kontaktpersoner mv., hvor I er sammen om at følge arbejdet med børnene og familierne til dørs.

Forebyggelse i det brede perspektiv
I Børn og Familie arbejder vi med afsæt i en forebyggende praksis og ud fra en løsningsfokuseret og anerkendende tilgang. Vi har et stort fokus på inddragelse af børnene og deres forældre, systematik i sagsbehandlingen, helhedsorienterede løsninger og et tæt samarbejde med Sundhedsplejen, dagtilbudsområdet, skolerne, PPR, Rusmiddelcentret og ikke mindst vores Ungecenter. Vi prioriterer samarbejdet med omgivelserne højt og ser den tætte involvering som en klar styrke i vores daglige arbejde.

Administrativ support
Vi skal gøre det, vi er gode til og brænder for. I Børn og Familie kan dine dygtige administrative kollegaer efter aftale aflaste dig med nogle af de administrative opgaver, der indgår i myndighedssagsbehandlingen. Målet er at frigøre mere tid til de socialfaglige opgaver samt til relationsarbejdet.

Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab
Du bliver en del af myndighedsafsnittet i Børn og Familie, hvor du får 29 dedikerede og dygtige børnerådgivere og to faglige ledere som dine nærmeste kollegaer. Herudover samarbejder du bl.a. med anbringelseskonsulenter, distriktsrådgivere, administrative sagsbehandlere og vores dygtige jurist.

Læringskultur og faglig udvikling
Fællesnævneren for arbejdet som børnerådgiver i Børn og Familie er tillid, ansvar og uddelegering. Vi tror på, at du gør det, så godt du kan, og sker der utilsigtede fejl, lærer vi af dem sammen. Vi er optaget af faglig udvikling og har aktuelt et stort fokus på implementeringen af Barnets Lov.

En arbejdsplads med fokus på det hele menneske
I Børn og Familie i Vordingborg Kommune ved vi, hvor vigtigt det er med den sunde balance mellem arbejds- og privatliv. Det betyder, at vi f.eks. har fleksible arbejdstider; herunder mulighed for at arbejde på nedsat tid, så du også kan få hjemmelivet til at hænge sammen. Ligeledes har vi mulighed for at tilbyde hjemmearbejdsdage.

Vi tilbyder:

 • Høj prioritering af faglig udvikling og en afdeling med store faglige ambitioner
 • En rigtig spændende arbejdsplads med en stor grad af fleksibilitet i egen tilrettelæggelse af arbejdet
 • En arbejdsplads i forandring, hvor du i høj grad kan være med til at sætte dit præg på den gode arbejdsplads.
 • Gode, sjove og kompetente kollegaer
 • Flekstid og ekstern supervision
 • Mulighed for hjemmearbejdsdage ifm. større skriveopgaver og lignende
 • Rig mulighed for faglig sparring med kollegaer og faglige ledere samt øvrig støtte i opgaveløsningen
 • Oplæring vha. mentorordning.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet socialrådgiver/socialformidler
 • har erfaring med myndighedssagsbehandling indenfor børne- og familieområdet, eller du er indstillet på at specialisere dig indenfor området
 • har en nærværende, nysgerrig og inddragende tilgang til samarbejdet med børnene og deres familie
 • formår at arbejde helhedsorienteret, selvstændigt og ansvarsfuldt
 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
 • mestrer samarbejdet - ikke kun internt men også med eksterne samarbejdspartnere
 • kan overskue og håndtere komplekse problemstillinger, og du kan holde hovedet koldt, når det går stærkt
 • kan arbejde struktureret både ift. dit eget arbejde og i teamet
 • har kørekort og egen bil, da Vordingborg Kommune geografisk dækker et stort område.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2024.

Om Børn og Familie
Børn og Familie er en del af Afdeling for Sundhed, Børn og Familie og har myndighedsansvaret for kommunens sårbare og udsatte børn og familier. Børn og Familie består samlet af over 90 dygtige og engagerede ansatte fordelt i hhv. myndigheds- og udførerafdeling. I myndighedsafdelingen er de ansatte fordelt på børnerådgivere, anbringelseskonsulenter, distriktsrådgivere, administrative medarbejdere, jurist, faglige ledere mv. Myndighedsafdelingen har til huse i Præstø med smuk udsigt over fjorden, hvor også dagplejen, PPR, Sekretariat for børns trivsel og læring samt dagtilbuds- og skoleområdet er forankret.

Kom forbi til en kop kaffe
Du er meget velkommen til at komme forbi til en snak om stillingen over en kop kaffe. Du kan samtidig se rammerne for vores arbejdsdag og møde nogle af mange engagerede og kompetente fagfolk i Børn og Familie.

Øvrige oplysninger:
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men andet kan aftales. Aflønningen sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2024.

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt onsdag den 22.maj 2024.

Tiltrædelsesdato: 1. juli 2024 eller snarest muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, eller har du lyst til at komme forbi til en kop kaffe, må du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte faglig leder Peter Brix Adsersen på telefon 51 52 70 76. 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6dba088f)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kommune, Østerbro, 4720 Præstø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049074

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet