Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Præstø - torsdag den 3. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Præstø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Bugserede varebil på motorvejen

Politiet fik onsdag klokken 23.20 en anmeldelse om, at en lille Peugeot trak afsted med en varebil i et tov på Vestmotorvejen. En politipatrulje standsede ekvipagen ved rastepladsen Antvorskov Nord. Føreren af Peugeoten var en 32-årig mand fra Slagelse, der trak sin varebil, og det viste sig, han ikke havde noget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af bilen – en 65-årig mand fra Slagelse – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort. Der sad en 33-årig mand – også fra Slagelse – ved rattet af varebilen, der blev trukket, og han var frakendt kørekortet, men havde ikke generhvervet det. Derfor blev han også sigtet for kørsel uden førerret.

Den 32-årige ejer af varebilen blev også sigtet for at have sin bil til en person, der ikke havde kørekort.

 

NÆSTVED: 29-årig sigtet for at have hash

Onsdag klokken 21.25 fik politiet en anmeldelse om, at der luskede to personer omkring ved Ellebækskolen på Stenlængevej i Næstved. En politipatrulje kontaktede dem, og den ene – en 29-årig mand fra Næstved – havde i alt 8,7 gram hash fordelt i små pakker. Det ulovlige stof blev konfiskeret, og den 29-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

NYKØBING: 20-årig frarøvet telefon og pung

En 20-årig mand fra Store-Fuglede var onsdag aften udsat for røveri i Jernbanegade i Nykøbing. Den 20-årige blev overfaldet og væltet af fire mænd, og to af mændene stjal hans iPhone og hans pung med diverse kort. Den 20-årige blev bagefter undersøgt på sygehuset i Nykøbing for sine knubs. Politiet har på baggrund af vidneforklaringer en række spor at gå efter for at identificere gerningsmændene.

 

NYKØBING: Kontrol af ulovligt arbejde – både arbejdsgiver og –tager sigtet

Politiet havde onsdag eftermiddag en kontrol af udenlandske arbejdstagere i samarbejde med Arbejdstilsynet. Ved et eftersyn på en restaurant i Nykøbing traf politiet en 50-årig udenlandsk mand, som tydeligvis arbejdede på stedet som kok. Han havde ingen gyldig opholdstilladelse, og han blev derfor anholdt klokken 17.58 og sigtet for ulovligt ophold og ulovligt arbejde, hvilket er en overtrædelse af udlændingeloven. Han blev taget med til politiets udlændingekontrolafdeling, hvor sagen nu skal undersøges nærmere. Arbejdsgiveren blev samtidig sigtet for at have beskæftiget ulovlig arbejdskraft.

 

TAPPERNØJE: Bilist kørte fra uheld

Lørdag den 8. maj klokken 15.09 var en kvinde i en lille sort Peugeot involveret i et uheld i krydset Sandagervej og Hovedvejen i Brøderup. Efter uheldet forlod kvinden ulykkesstedet og kørte væk.

Den kvindelige bilist tog tilsyneladende svinget fra Hovedvejen ud på Sandagervej så skarpt, at en motorcykel, ført af en 38-årig mand fra Tappernøje, måtte undvige, så den 38-årige faldt af motorcyklen.

Kvinden holdt kortvarigt ind, men kørte derefter fra uheldet uden at give sig til kende. Manden blev overført til Køge sygehus, men slap heldigvis uden større skader, men motorcyklen blev totalskadet.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner til ulykken – og opfordrer også kvinden i den sorte Peugeot til at melde sig selv.

 

Seks måneders fængsel for netbedrageri

En 25-årig mand fra Slagelse blev i mandags idømt en straf på seks måneders ubetinget fængsel. Den 25-årige blev dømt for 24 gange at have snydt i handler på nettet, hvor han udbød forskellige varer til salg på fx dba.dk eller på Facebook. Der var tale om let omsættelige varer som vinglas, stel fra Royal Copenhagen og lamper, som han satte billigt til salg, men selv om hans "kunder" betalte for varerne, blev de aldrig afsendt. Den dømte blev varetægtsfængslet efter dommen.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fensmark Hindbærsvinget Hus Torsdag klokken 12.00 – onsdag klokken 9.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Odensevej Hus Tirsdag klokken 22.30 – onsdag klokken 8.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Askeby Fanefjordgade, Damme Onsdag klokken 14.14-15.50 ATK 60 5 50 km/t 71 km/t -
Fjenneslev Alstedvej Onsdag klokken 14.26-19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 141 19 40 km/t 64 km/t Syv klip
Kalvehave Viemose Gade Onsdag klokken 16.25-17.45 ATK 25 2 50 km/t 70 km/t Et klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Næstved - Onsdag klokken 19.40-22.10 Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for ikke at give tegn i trafikken, en for kørsel uden førerret og en for kørsel i frakendelsestiden. Der blev afsløret en spritbilist og en narkobilist, og den ene bilejer blev sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke havde kørekort. En trafikant blev sigtet for at køre for hurtigt; den pågældende blev målt til at køre 105 km/t, hvor man højst må køre 70 km/t
Rønnede Vordingborgvej Onsdag klokken 22.15-23.30 En enkelt trafikant blev sigtet for at køre 109 km/t, hvor hastighedsbegrænsningen er 80 km/t
Slagelse Bildsøvej Onsdag klokken 20.30-21.00 En bilist blev standset og sigtet for at overskride hastighedsbegrænsningen på 60 km/t. Den pågældende blev målt til at køre 89 km/t
Slagese - Onsdag klokken 9.00-13.00 Tre blev standset og sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Sydmotorvejen Onsdag klokken 16.36 39-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Næstved Hvedevænget Onsdag klokken 20.22 38-årig mand fra Samsø Spiritus- og narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden.
Nørre Alslev Baltivej Onsdag klokken 21.02 32-årig udenlandsk mand Spirituskørsel
Stensved Vordingborgvej Torsdag klokken 0.46 25-årig mand fra Præstø Narkokørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler