Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Præstø - torsdag den 26. november

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Præstø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Sigtet for at stjæle mobilcovere og panserglas

Politiet blev onsdag klokken 14.34 kaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet havde standset en kunde, der var gået gennem kassen uden at betale for nogle varer, han havde i lommen. Det var en 20-årig mand fra Præstø, som havde stjålet fem panserglas, et mobilcover og en pastatsalat. Han blev afhørt på stedet og sigtet for butikstyveri.

 

FLAKKEBJERG: 31-årig stjal øl og gin

En 31-årig udenlandsk mand blev onsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri. Han blev taget i at stjæle en ramme øl og en flaske gin i Dagli'Brugsen i Flakkebjerg og derfor blev politiet tilkaldt. Den 31-årige blev anholdt klokken 17.25 og afhørt på stedet, og han står nu til en bøde for tyveriet.

 

KORSØR: Kørte påvirket uden førerret

I går klokken 20.12 standsede politiet en 19-årig mand, da han kom kørende i bil ad Dahlsvej i Korsør. Det viste sig at være en god ide, for kunne ret hurtigt konstatere, at den 19-årige var påvirket af et eller andet. I bilen blev der da også fundet noget amfetamin. Desuden havde den 19-årige ingen førerret, og da det bestemt ikke var første gang, han var blevet standset uden at have førerret, så blev hans bil beslaglagt. Så blev anholdt og sigtet for at køre bil uden førerret og for at køre i påvirket tilstand.

 

KORSØR: Høj promille betød beslaglagt bil

I går klokken 22.22 standsede en politipatrulje en bil, da den kom kørende ad Gunversvej i Korsør. Noget ved førerens kørsel havde vakt politibetjentenes opmærksomhed, og ganske rigtigt viste det sig, at den 58-årige mandlige fører af bilen var temmelig beruset. Faktisk havde han en promille, der på alkometeret gav et så højt udslag, at betjentene beslaglagde mandens bil på stedet. Den 58-årige, der er fra byen, blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.  

 

GULDBORG: To mænd sigtet for brandstiftelse

Natten til lørdag den 21. november udbrød der brand i en bil, der stod på Majbøllevej i Guldborg. Bilen havde været udsat for hærværk, og politiets brandteknikere havde en formodning om, at branden kunne være påsat. I går formiddags lykkedes det politiets efterforskere at finde frem til to 23-årige mænd fra hhv. Nykøbing F. og Sakskøbing, som blev anholdt og sigtet for brandstiftelse.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Erantisvej Lejlighed Onsdag klokken 10.07 Intet stjålet

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Nørre Alslev Storstrømsvej Onsdag klokken 08.30 – 11.20 27 køretøjer kontrolleret: To blev sigtet for ikke at overholdt køretøjets dimensioner, en for at  bruge håndholdt mobiltelefon, en for ikke at anvende sikkerhedssele og en sigtet for lygtefejl.
Rønnede Vordingborgvej Onsdag klokken 21.00 – 00.15 En blev igtet for at køre for hurtigt, hvilket udløste et klip i kørekortet
Vordingborg - Onsdag klokken 12.45 – 14.35 To køretøjer kontrolleret: En sigtet for unødig støj og røg, en sigtet for manglende nummerplade og en blev sigtet for ikke at respektere indkørsel forbudt for motorkøretøjer.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Storebæltsbroerne Onsdag klokken 09.28 – 13.30 ATK 2623 21 110 km/t 150 km/t 1 klip
Kalvehave Præstøvej Onsdag klokken 11.17-13.25 ATK – bestilt færdselskontrol 93 6 50 km/t 63 km/t -
Mern Skovhusevej, Tolstrup Onsdag klokken 14.31-16.30 ATK – bestilt færdselskontrol 41 - - - -

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Korsør Gunversvej Onsdag klokken 21.55 58-årig mand fra Korsør Spirituskørsel, køretøj konfiskeret og førerretten administrativt inddraget
Korsør Dahlsvej Onsdag klokken 20.12 19-årig mand fra Korsør Narkokørsel, kørsel uden førerret, lov om euforiserende stoffer og hans bil blev konfiskeret (3. gang på tre år)
Næstved Østre Ringvej Onsdag klokken 20.40 25-årig mand Narkokørsel
Vordingborg Sydmotorvejen Onsdag klokken 14.10 32-årig mand fra Hillerød Spiritus- og narkokørsel

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler