Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Præstø - onsdag den 7. juli

Profilbillede

Præstø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VORDINGBORG: Bil beslaglagt efter vanvidskørsel i Algade

Tirsdag klokken 13.37 standsede politiet en 22-årig mand fra Vordingborg, der kom kørende på Banegårdspladsen i Vordingborg. Den 22-årige virkede påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Imidlertid var den 22-årige – og den bil, han kørte i – i politiets søgelys i forbindelse med en sag fra i mandags, hvor han omkring klokken 11.45 havde kørt i Algade, og hvor han kørte frem mod en anden mand, så han var ved at blive ramt. Det vurderes som en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at fremkalde fare for andres liv eller førlighed og dermed vanvidskørsel. Derfor blev den 22-årige sigtet for overtrædelse af straffeloven, og hans bil blev som følge heraf beslaglagt på stedet.

 

PRÆSTØ: Larm på Fjordstien

Flere unge påkalder sig med jævne mellemrum omgivelsernes opmærksomhed på en påtrængende og ofte larmende måde, når de opholder sig på Fjordstien i Præstø. Det giver en del trafik med knallerter og nogen gange også med høj musik, og derfor patruljerer politiet jævnligt i området.

Tirsdag klokken 19.55 var politiet igen på stedet, og her pågreb politibetjentene en 20-årig mand fra Mogenstrup, som viste sig at have 24,1 gram hash i sin taske. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Lidt senere på aftenen så politiet en 18-årig mand fra Præstø, der kørte på Fjordstien uden styrthjelm, og klokken 21.55 blev han sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Samtidig var der 15 unge i alderen 14-21 forsamlet på stedet. Betjentene fra lokalpolitiets forebyggende sektion talte med dem og havde en snak med dem om at tage hensyn til omgivelserne, og bagefter blev forældrene til dem, der var mindreårige, kontaktet.

 

KARISE: 15-årige med ulovlige stoffer

På baggrund af en anmeldelse fra en borger om, at der var en del personer samlet ved Karise Hallen, kørte politiet tirsdag klokken 21.55 til stedet. Der var ca. 20 personer til stedet, heriblandt to 15-årige drenge fra lokalområdet. De havde hver en færdigrullet joint og den ene havde yderligere en lille pakke med hashmix. De blev begge to sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og deres forældre blev herefter anmodet om at afhente dem.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Maribo Rødbyvej Hus Søndag klokken 14.00 – tirsdag klokken 7.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Torrig Bandholmvej Hus Onsdag klokken 13.30 – tirsdag klokken 9.00 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Bogø By Grønsundvej Tirsdag klokken 6.16-8.16 ATK 190 34 80 km/t 124 km/t Fem klip
Eskilstrup Sydmotorvejen Tirsdag klokken 9.20-9.50 ATK 303 24 90 km/t 126 km/t To klip
Sakskøbing Sydmotorvejen Tirsdag klokken 10.38-11.38 ATK 407 20 90 km/t 132 km/t Fire klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Eskilstrup Sydmotorvejen Tirsdag klokken 15.30-16.40 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for at overhale højre om på motorvejen og en for ikke at have medbragt sit kørekort
Sorø - Tirsdag klokken 23.00 – onsdag klokken 1.00 Ingen sager
Søllested Højrebyvej Tirsdag klokken 17.15-19.23 10 køretøjer blev standset og kontrolleret: Ni blev sigtet for at køre for hurtigt. Hastighedsbegrænsningen er 80 km/t, og den højeste hastighed blev målt til 120 km/t

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nakskov Højevej Onsdag klokken 1.48 20-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel. Den 20-årige havde en låsbar foldekniv på sig og han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven
Stege Søndre Landevej Tirsdag klokken 23.02 31-årig mand fra Nørre Alslev Narko- og spirituskørsel
Vordingborg Banegårdspladsen Tirsdag klokken 13.37 22-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel.

 

 

 

MUSIK TIL ULEMPE

 

I det seneste døgn har politiet modtaget følgende anmeldelser om musik til ulempe:

 

Antal Påbud Bøder Beslaglæggelse
13 - - -

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler