Seneste regnskab fra Hotel Baltic ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Hotel Baltic ApS i Præstø kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -922.143 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Hotel Baltic ApS en bruttofortjeneste på 3,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MESTER MADSEN A/S i Præstø kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 865.035 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MESTER MADSEN A/S en bruttofortjeneste på 9,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 12,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Malerfirma HP v Michael Høst ApS i Præstø kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Malerfirma HP v Michael Høst ApS en bruttofortjeneste på 5,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


FÅ RÅD ApS i Præstø kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 69.669 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde FÅ RÅD ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MALEREN VED JESPER TRUE ApS i Præstø kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -109.871 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALEREN VED JESPER TRUE ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler