Præstøeren Annika tager tøjlerne som butikschef i hjembyens første Lidl

Annika Eid har boet i Præstø siden hun var 14 år gammel. Torsdag d.18. juli står hun som butikschef parat til at byde kunderne inden for i byens første Lidl på Næbvej 1. Foto: Lidl Danmark
dato

Lidl er nu parat med åbningsdagen for dagligvarekædens første butik i Præstø. Torsdag d.18. juli klokken 8 kan kunderne således udforske butikkens mange gode tilbud og hilse på et velkendt ansigt. Butikschef Annika Eid har nemlig boet i Præstø siden hun var 14 år og er nu opsat på at give den bedste indkøbsoplevelse i byen.

Torsdag d.18. juli står Annika Eid parat i front for sit team, når hun slår dørene op for Præstøs første Lidl på Næbvej 1.

Den nu 48-årige butikschef har efter nogle års ophold i Lidl Maribo og Lidl Ishøj fået muligheden for at vende tilbage til Præstø, som hun har boet i siden hun var 14 år gammel. Det tog ikke den garvede købmand mange overvejelser at takke ja til tilbuddet:

”Præstø er måske en lille by, men folk her har et stort hjerte. Her kender vi hinanden og ved hvordan man opfører sig. Selvom jeg ikke er født her, så er Præstø min hjemby og det var en nem beslutning at takke ja til butikken, da jeg blev spurgt,” fortæller Annika Eid, som har været i dagligvarebranchen i over 28 år og hos Lidl siden 2019.

Annika deler desuden sit liv med sin mand, Jacob, der er butikschef i Lidl Vordingborg. Den erfarne butikschef kender derfor både sine egne og dagligvarekædens styrker til fingerspidserne.

”Lidl er mere end skarpe priser. Vi har for eksempel en lækker bake-off afdeling, et stort og velassorteret frugt- og grøntudvalg at byde på og et solidt og højt serviceniveau. Jeg og mit team vil gøre vores yderste for at give vores kunder den bedste indkøbsoplevelse. Og så tager vi selvfølgelig gerne en snak om mangt og meget,” siger Annika Eid med et smil. 

Kom til naboaften og morgenmad
I forbindelse med åbningen af Præstøs nyeste butik, holder Lidl onsdag d.17. juli naboaften fra kl. 17-18. Her kan interesserede borgere se den nye butik, få en lækker mulepose, nyde et glas vin og planlægge hvilke varer, de skal have med hjem dagen efter.

På åbningsdagen serveres der morgenmad og friskbrygget kaffe til de morgenfriske fra kl. 7.30 før Annika kl. 8 klipper det røde bånd og byder kunderne inden for til gode åbningstilbud og smagsprøver på Lidls egne produkter.

”Jeg glæder mig helt vildt til endelig at kunne åbne butikken og hilse på vores kunder. Så kom forbi, udforsk butikken og sig endelig hej. Mit team og jeg er mere end parat,” siger Annika Eid til slut.

Hvis du gerne vil møde Annika Eid, hendes team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Næbvej 1, 4720 Præstø. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30.

Kilde: Lidl Danmark
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.