Nyt fra Præstø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Præstø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Tyveri af kobberinddækning

Ukendte gerningsmænd har på et tidspunkt fra mandag klokken 16.00 til tirsdag klokken 6.00 stjålet en større mængde kobberplader fra en ejendom på Ærøvej i Næstved. Kobberpladerne har siddet som inddækning på en del af taget, og der er umiddelbart stjålet i alt 61 plader, som måler 60 x 100 cm, fra bygningen.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt på stedet i det tidsrum, hvor tyveriet er begået. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

   

MIDTLOLLAND: Fandt amfetamin

Lørdag standsede politiet en 22-årig mand fra Sydfalster, som kom kørende lidt uden for Næstved. Han viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer og blev derfor sigtet for narkokørsel, og en 28-årig mand, der var passager i bilen havde en taske, hvor der var rester af ulovlige stoffer. Der var også en aflåst pengekasse i tasken, som det lykkedes at få åbnet tirsdag: Her var der flere små poser med i alt 81,7 gram amfetamin, og på den baggrund besluttede politiet at ransage de to mænds adresser. Der blev ikke fundet noget hos den 22-årige, men hos den 28-årige, som bor på Midtlolland, fandt politiet ved hjælp af narkohunden Speedy en bøtte med 3,7 gram amfetamin. De to mænd, som begge var på stedet, blev anholdt klokken 11.10 og sigtet for salg af euforiserende stoffer. De blev taget med til politistationen i Vordingborg, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen tirsdag eftermiddag.

 

SLAGELSE: På stjålet damecykel

Tirsdag klokken 8.31 standsede politiet en 43-årig mand fra Slagelse, som kom cyklende på en rød damecykel på Japanvej. Cykellåsen var brudt op, og den 43-årige havde ikke nogen plausibel forklaring om cyklen, men indrømmede, at den var stjålet. Han havde en vinkelsliber med i cykelkurven, og den – indrømmede han – var også stjålet. Han havde også 16 gram hash på sig. Den 43-årige blev anholdt klokken 8.52 og sigtet for butikstyveri og overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og politibetjentene besluttede at undersøge hans bopæl. Her fandt de yderligere noget håndværktøj, som den 43-årige også erkendte at have stjålet. Den anholdte blev afhørt på politistationen i Slagelse og løsladt igen klokken 11.32.

 

NYKØBING: 34-årig på hurtig knallert

En 34-årig mand fra Nysted blev tirsdag klokken 12.00 standset på Brovejen i Nykøbing, hvor han kom kørende på en knallert. En test af knallerten på et rullefelt viste, at den kunne køre noget hurtigere end tilladt, og derfor blev den 34-årige sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

RØNNEDE: Overophedet kanelsnegl

Brandvæsen, politi og en ambulance blev onsdag morgen omkring klokken 3.00 sendt til Dyssevej i Kongsted, hvor der var kraftig røgudvikling fra et hus. Der var heldigvis ikke tale om en brand, for det viste sig, at det var en kanelsnegl, som havde fået en kende for meget i mikroovnen. Den var totalt afsvedet og havde derfor udviklet temmelig meget røg. En udluftning fik tågerne til at lette, og ingen kom til skade ved afbagningen.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har ikke modtaget nogen anmeldelser om indbrud i privat beboelse det seneste døgn.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Vemmetoftevej Tirsdag klokken 11.13-13.13 ATK – bestilt færdselskontrol 45 1 50 km/t 75 km/t Et klip
Fjenneslev Ringstedvej Tirsdag klokken 5.01-9.50 ATK 863 6 60 km/t 83 km/t Et klip
Nakskov Rødbyvej Tirsdag klokken 14.29-19.30 ATK 1050 24 50 km/t 69 km/t Et klip
Præstø Mønvej, Skibinge Tirsdag klokken 14.10-15.10 ATK – bestilt færdselskontrol 58 - - - -
Slagelse Grønningen Tirsdag klokken 10.04-11.15 ATK 637 28 50 km/t 74 km/t Et klip
Vemmelev Hemmeshøjvej Tirsdag klokken 11.57-12.30 ATK – bestilt færdselskontrol 0 - - - -
Vemmelev Ormeslevvej Tirsdag klokken 13.04-16.00 ATK – bestilt færdselskontrol 57 1 50 km/t 59 km/t -
Vordingborg Kohavevej Tirsdag klokken 15.52-20.07 ATK – bestilt færdselskontrol 254 8 60 km/t 81 km/t -
Vordingborg Københavnsvej Tirsdag klokken 8.24-9.47 ATK 174 8 50 km/t 71 km/t To klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Nykøbing Brovejen Tirsdag klokken 11.20-12.20 En bilist blev målt til at køre 95 km/t, hvor der er hastighedsbegrænsning på 60 km/t. Det giver et klip i kørekortet. Der blev også standset en knallert, der kunne køre væsentligt hurtigere end tilladt
Nykøbing Engboulevarden ved Cementen Tirsdag klokken 15.15-17.30 Syv køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil, en for ikke at have spændt sikkerhedsselen og to blev målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet
Næstved - Tirsdag klokken 18.45-20.30 En udenlandsk trafikant blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og fik en straksbøde på 2.000 kroner. En knallertkører på lille knallert blev sigtet for ikke at bruge cykelstien
Stensved Vordingborgvej Tirsdag klokken 15.00-15.45 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for ikke at have spændt sikkerhedsselen og en for ikke at have den lovpligtige ansvarsforsikring i orden
Vordingborg - Tirsdag klokken 18.00-19.30 To blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, og det giver et klip i kørekortet

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt narkobilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Rødbyhavn Indrejsefeltet Tirsdag klokken 11.00 45-årig udenlandsk mand Narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk