Gruppeleder til Marjatta

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Marjatta søger
Gruppeleder til Skovvænget på Skolehjemmet

Brænder du for unge og unge voksne, teambuilding og faglige samt pædagogiske udfordringer, så er denne stilling måske lige noget for dig.

Skovvænget er en unge-døgngruppe på Skolehjemmet Marjatta, der er en del af Marjatta fællesskabet. Vi har en specialskole, STU forløb og dag- og døgntilbud, og til de unge voksne er der forskellige former for aktivitets- og samværstilbud. Der er 75 børn, unge og voksne i døgntilbuddet og 32 børn og unge i dagtilbuddet på Skolehjemmet.

Skolehjemmet Marjatta ligger på Sydsjælland, tæt ved Præstø og med smuk udsigt over Præstø Fjord.


Vi søger:

Da vores nuværende gruppeleder har søgt nye udfordringer inden for organisationen, søger vi en ny gruppeleder til Skovvænget, som i alt består af 15 unge og unge voksne i alderen 16-25 år. Udgangspunktet for alt arbejdet er den enkelte og fællesskabet. Vi arbejder på at udvikle den enkelte unges potentialer og samtidig at guide og støtte den enkelte til at være en del af et fællesskab, og have venner og kammerater.

Vi tilbyder:

En gruppe af engagerede medarbejdere med stor faglighed og erfaring, som er gode til at tage ansvar og løse opgaverne. Alle brænder for deres arbejde og er gode til at hjælpe, guide og støtte hinanden, samt til at løfte i flok.

En gruppe dejlige unge mennesker som både gør dig glad og giver dig udfordringer. Alle med udviklingshæmning, samt forskellige diagnoser og behov for støtte, som skal guides og vejledes for at få en værdifuld hverdag.

Desuden vil du blive en del af et velfungerende ledelsesteam med 10 gruppeledere og en forstander omkring dig for sparring og samarbejde.

Vi forventer:

  • At du er uddannet helsepædagog eller pædagog med helsepædagogisk overbygning
  • At du har en lederuddannelse eller er villig til at indgå aftale om at tage det, og også gerne erfaring med ledelse
  • At du ønsker at udvikle faglighed og brænder for det unge menneskes udvikling
  • At du dels ønsker at være ”på gulvet” og i praksis, men samtidig også har interesse i de administrative opgaver, der ligger i jobbet
  • At du har pondus og trives med at guide og vejlede dine medarbejdere, samt skabe gode rammer og dialoger for faglig udvikling
  • At du kan være rummelig, støttende og har humoristisk sans – samtidig med at du er løsningsorienteret og kreativ i forhold til det pædagogiske relations arbejde
  • At du kan være kulturbærer og vil engagere dig i ex. i fejring af årstidsfesterne

 

Løn og ansættelse: Stillingen er på 37 timer og er ledig pr. 1. august 2023. Ansættelsen sker efter gældende regional overenskomst.

Yderligere oplysninger: Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte forstander Tine Bay Sørensen på mail tws@marjatta.dk eller telefon 2360 5119, du kan også kontakte gruppeleder Betina Lindegaard på mail bbli@marjatta.dk eller gruppeleder Tina Møgelgaard Jensen på mail timj@marjatta.dk

Ansøgningsprocedure: Skriftlig ansøgning med relevant CV bedes fremsendt til Forstander Tine Bay Sørensen på tws@marjatta.dk. Ansøgningsfristen er 30. maj 2023 kl. 10. Første samtale runde vil være i uge 23, og anden samtalerunde i uge 24 eller 25.


Vi gør opmærksom på, at vi ønsker og indhente referencer fra tidligere arbejdspladser, samt at der i forbindelse med ansættelse indhentes børne- og straffeattest.

Tæt på skov, fjord og strand på Sydsjælland og Stevns ligger Marjatta. Marjatta bygger sit virke på Rudolf Steiners menneskesyn og den antroposofiske filosofi. Marjatta huser 250 børn, unge og voksne borgere, rundt omkring på mangfoldige bosteder og værksteder. Vi har omkring 600 medarbejdere. Vi lægger vægt på, at beboerne skal møde omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere, der på en kærlig måde kan understøtte hver enkelt borgers trivsel og udvikling samt fremme hans/hendes livskvalitet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Marjatta Skolehjemmet, Strandvejen, 4733 Tappernøje

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: tws@marjatta.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5834675

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet