Gourmetaften på Kirsebærkroen: En kulinarisk oplevelse i vinterens tegn

dato

Oplev en eksklusiv aften på Kirsebærkroen i Præstø, når kroen forvandles til en gourmetrestaurant lørdag den 8. februar 2025. Fra kl. 19.00 kan du nyde en 4-retters menu skabt af Kim Hemmingsen, der hylder vinterens bedste råvarer, ledsaget af nøje udvalgte vine fra Bent Haargaard Vinimport.

Kirsebærkroen inviterer til en sanselig aften, hvor vinterens smage, hygge og gastronomi er i centrum. Med levende lys og den kolde vinter udenfor, byder kroen på en kulinarisk oplevelse, der forener det bedste fra vinterens køkken.

En aften med gastronomisk forkælelse

Kim Hemmingsen har sammensat en 4-retters menu, der fokuserer på varme, smag og forkælelse. Menuen byder blandt andet på cremet hummerbisque, gråandebryst med svampesauté, grillet ost med akaciehonning, og en lun chokoladekage med vaniljeiscreme.

Samarbejde med Bent Haargaard Vinimport

Vinene til aftenen er nøje udvalgt fra Kirsebærkroens nye vinkort, udviklet i samarbejde med Bent Haargaard Vinimport. Vinmenuen inkluderer et glas velkomstbobler og fire vine, der komplementerer hver ret i menuen.

Billetter til denne unikke aften kan købes via følgende links: Vinter Gourmet, Vinter Gourmet inkl. vinmenu, eller Vinter Gourmet inkl. alkoholfri vinmenu.

Praktisk information
Dato: Lørdag 8. februar 2025
Tid: Kl. 19.00
Sted: Kirsebærkroen, Kirsebærvej 1, 4720 Præstø
Entré: Fri entré
Pris: 495 kr. (Vinmenu: 275 kr.)



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut