Eksklusiv gastronomisk aften på Hotel Frederiksminde

dato

Søndag den 8. september 2024 kl. 18.00 er der mulighed for at opleve en uforglemmelig kulinarisk rejse på Hotel Frederiksminde. Med et lineup af nogle af landets mest talentfulde kokke, bydes der på en aften fyldt med gastronomiske oplevelser, hvor smagsløgene forkæles og sanserne pirres.

Enestående kulinarisk oplevelse
På denne særlige aften vil gæsterne blive budt velkommen med snacks og champagne, inden de kan nyde en seks-retters menu, sammensat af nogle af branchens mest anerkendte kokke. Menuen ledsages af en nøje udvalgt vinmenu, samt vand, kaffe, te og søde sager.

Stjernespækket kokketeam
Aftenen præsenterer et imponerende lineup af kokke:
- Claus Henriksen fra Mota
- Jakob de Neergaard fra Marschall
- Yves Le Lay fra À Terre
- Alan Bates fra Connection
- René Mammen fra Substans
- Jonas Mikkelsen fra Hotel Frederiksminde

Madrestriktioner og seating
Det er vigtigt at bemærke, at arrangementet ikke kan tage højde for allergier, spisevaner eller andre madrestriktioner. Ved bestilling af fire billetter vil man få tildelt eget bord, mens mindre grupper vil blive placeret sammen med andre gæster. For specifikke seating-ønsker skal billetterne bestilles samlet, dog maksimalt otte personer ved et bord.

Afbestilling
Bemærk, at køb af billetter til dette arrangement ikke er omfattet af fortrydelsesretten i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a". Billet-, kort- og eventuelle administrationsgebyrer refunderes ikke.

Praktisk information
Dato: Søndag den 8. september 2024
Tid: Kl. 18.00
Sted: Hotel Frederiksminde, Klosternakken 8, 4720 Præstø
Entré: 3.750 kr. pr. person
Arrangør: Alle

Sikre dig en plads til denne eksklusive aften og glæd dig til en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut