Barselsvikariat – udekørende sygeplejerske

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af en fantastisk arbejdsplads og kan du tilbyde høj faglighed og kvalitet i din opgaveløsning? Så er et job her i hjemmesygeplejen noget for dig!
 
Da en af vores søde kollegaer skal på barsel, søger vi en engageret og kompetent sygeplejerske til vores fantastiske team. Stillingen vil være på 32-35 timer/ugentligt med weekendvagt hver 4. uge. Vagterne vil som udgangspunkt ligge i dagvagter, men hvis du er interesseret i vagter i andre vagtlag, er det muligt.

Barselvikariatet er til besættelse snarest eller 1. august 2023 og vil løbe frem til 1. april 2024. Der kan blive mulighed for evt. forlængelse.

Lidt om os
I dagvagten er vi et team bestående af 4 sygeplejersker. Vi har en høj grad af faglig stolthed i arbejdet og elsker vores arbejde.

Vi er engagerede og har humor. Vi hjælper hinanden og arbejder aktivt med kompetenceudvikling. Vi lægger vægt på det sociale samvær i dagligdagen, så vi har mulighed for at dele viden. Grin og kage skal der også være plads til.

Distrikt Solhøj ligger midt i Vordingborg Kommune, kun 10 min. fra motorvejsafkørsel. Du kommer til at køre i et naturskønt område omkring Stensved, Kalvehave, Langebæk og Mern.

Sygeplejen i aften- og nattetimerne i kommunen er ligeledes samlet på Solhøj, så der er også mulighed for sparring i vagtskifte.

Dine arbejdsopgaver
Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor du vil have stor kontakt til såvel borgere som andre tværfaglige samarbejdspartnere. Dine opgaver vil bl.a. være opfølgning på medicinsk behandling, udarbejdelse af sygeplejefaglige handleplaner i samråd med egen læge, tage-imod besøg hos borgere efter sygehusindlæggelse, sårpleje og vurdering af akut dårlige borgere.

Du har tæt kontakt med vores social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, som kan have behov for råd og vejledning i forbindelse med de borgere, de kommer hos. Vi afholder triage-møder sammen hver morgen.

Borgerforløbene er ofte komplekse og vil kræve bredt tværfagligt samarbejde. Der vil være mulighed for en grundig introduktion, så du føler dig klædt på til opgaverne. Du vil få tilknyttet en mentor, som er tovholder ift. dit introduktionsprogram.
Vi dokumenterer i journalsystemet NEXUS, som du vil blive grundigt introduceret til.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • En arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling
  • Fantastiske kollegaer
  • Stor indflydelse på eget arbejde
  • Et oplæringsforløb med udgangspunkt i dine kompetencer
  • Mulighed for deltagelse i relevant undervisning
Vi ønsker os en kollega, som
  • har en positiv tilgang og fokus på et fagligt og socialt fællesskab
  • er selvstændig og en teamplayer, og har fokus på sygepleje med høj kvalitet
  • har gode evner til at sortere, prioritere, handle og uddelegere hensigtsmæssigt på opgaver og problemstillinger hverdagen
  • Har en forebyggende og rehabiliterende tankegang
Synes du det lyder som noget for dig. Så søg NU – vi glæder os til at høre fra dig!
 
Ansøgningsfristen er 19. juni 2023

Vil du vide mere om os eller om stillingen, er du velkommen til at kontakte assisterende distriktsleder Rikke Jensen på tlf. 55 36 45 45
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kommune, Ørslevvej 274, 4735 Mern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://vordingborg.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=718db6ea-ecd7-402b-bd27-348d62d49d50

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842665

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet